Tuotteet hakusanalla sodexo la (7)

Kermainen

Kermainen

Tarkka valikoima korkealaatuisia kahveja Keski- ja Etelä-Amerikasta, Intiasta ja Afrikasta, paahdettuna täydellisesti, tuottaa De Roccis CREMOSO espressoa. Poikkeuksellisen mieto ja sileä sekoitus, jossa on vahva mutta silti herkkä jälkimaku.
Silcaflex 160d

Silcaflex 160d

SILCAFLEX-tuotteet koostuvat pitkäkuituisesta alumiinisilikaatista ja polykrystalista villasta, jotka täyttävät korkeimmat vaatimukset. Kuituja voidaan käsitellä erilaisiksi tuotteiksi, kuten matoiksi, naruiksi, paperiksi jne. SILCAFLEX-mattoja tarjotaan eri luokituslämpötiloilla. Ne ovat joustavia, erityisen vähäisiä tai täysin vähäisiä (SILCAFLEX 160) ja niissä on molemminpuolinen neulonta. Lisäksi ne erottuvat korkeasta repeämiskestävyydestään, alhaisesta lämmönjohtavuudestaan ja korkeasta palautumiskyvystään. SILCAFLEX-tuotteilla on erinomainen lämpötilan vaihtelunkestävyys ja ne kestävät useimpia kemikaaleja. Poikkeuksena ovat fluorivetyhapot, fosforihapot ja emäksiset yhdisteet. Voimakkaassa lämpökuormituksessa suosittelemme Mullit-kuitua SILCAFLEX 160, jossa on kohonnut Al2O3-pitoisuus. SILCAFLEX-paperi valmistetaan alumiinisilikaatista.
303-LSKU Quick 202D Juotoshitsa - Teknisiä Laitteita

303-LSKU Quick 202D Juotoshitsa - Teknisiä Laitteita

Akkujaksojen määrä Tyypillinen matkapuhelimen akku käy läpi noin 500 jaksoa ennen kuin se säilyttää vähintään 80 % alkuperäisestä kapasiteetistaan. Uusista materiaaleista valmistetut akkumme eivät ole käyneet läpi jaksoja, mikä takaa maksimaalisen jaksojen määrän, jota voit käyttää. Nolla jaksoa, joten sinulla on maksimaalinen määrä jäljellä olevia jaksoja. Litium-Ioni Polymeeri teknologiset materiaalit Tiukka laatuvalvontatesti Alle 1 % vikaantumisaste 12 kuukauden takuu
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Tutkimus - Prototyyppaus

Tutkimus - Prototyyppaus

AOPB:n suunnittelutoimisto hallitsee muottien suunnittelun ja muoviosien muotoilun sovittamisen ruiskupuristusprosessiin. Työkalujen tutkimus tehdään paperipiirustusten tai osien digitaalisen määrittelyn perusteella. CAD:n avulla tuotteidesi realistinen esitys antaa muodon ideoillesi. Tarvittaessa autamme sinua materiaalien valinnassa ja vahvistamme yhdessä osien geometrian.
Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi